Skip to main content
hiihtäjiä hiihtoputkessa

Hiihto

Kuusamon Erä-Veikot on maastohiihdon kärkiseuroja Hiihtoliiton luokituksen mukaan. Olemme myös hiihdon sinettiseura.

KEV tunnetaan vahvoista esityksistä miesten viestihiihdossa sekä sprinttihiihdossa.

Hiihtojaosto on seuran suurin jaosto n. 150 lisenssihiihtäjän voimin. KEV järjestää vuosittain kansainvälisen maailmancupin avauksen pohjoismaisissa hiihtolajeissa marraskuussa. Lisäksi vuosittain järjestetään perinteiset Rukan Talvikisat/FIS hiihdot ja useita seuran hiihtokisoja pitkin talvea. 

Hiihtojaosto edistää kuusamolaisten lasten, nuorten ja aikuisten hiihtoharrastusta. Pääpaino on alle 12-vuotiaiden lasten ja 12–20-vuotiaiden nuorten toiminnan järjestämisessä ja kehittämisessä. Seurassa on harjoitusryhmät HS-ikäisille, Minisompaajille sekä murtsikkakerho. KEV:llä on yleisessä sarjassa huipulle pyrkivien hiihtäjien joukkue, Susitiimi. 

Hiihtojaosto viestii verkkosivujen lisäksi ajankohtaisista asioista, kuten talkoot, omassa WhatsApp- ryhmässä. Voit pyytää liittämistäsi siihen seuraohjaajalta tai hiihtojaoston sihteeriltä.

Tervetuloa mukaan iloiseen hiihtojengiin!

Tulevat tapahtumat

Uutiset

Hiihto­jaosto info

Yhteystiedot

Puheenjohtaja
Hannu Päivärinta
puh. 0400 682 434
e-mail: etunimi.sukunimi(at)kuura.inet.fi

Muut jäsenet
Marita Hyytinen
Pauli Luukkonen
Merja Takkula
Jenni Runnakko
Kalle Saapunki
Jaakko Pitkänen
Heidi Verkama

Jaoston tilinumero
FI75 519407 2000 7082

KILPAILUIHIN ILMOITTAUTUMINEN

llmoittautuminen tapahtuu Hiihtoliiton Hiihtokalenterin kautta. Huolehdi ilmoittautumiset ja ilmoittautumismaksut itse ja peri ilmoittautumiskulut kauden lopuksi hiihtojaostolta matkalaskulomakkeella.