Skip to main content

Suunnistuskerho

Suunnistusta lähellä Kuusamon keskustaa!

Suunnistuskerho 2023

Suunnistuskerho aloittaville harrastajille
Kuusamon Erä-Veikot järjestää suunnistuskerhon kaupungin keskustassa tai lähellä sitä. Suunnistuskerho on helppo ja turvallinen tapa kokeilla suunnistusta uutena liikuntamuotona, vaikket olisi suunnistanut koskaan aikaisemmin. Kerhon kohderymä on 5-12 vuotiaat lapset.

Tapahtuma käytännössä 
Suunnistuskerhossa harjoitellaan suunnistuksen perustaitoja ja liikutaan monipuolisesti maastossa.  Vanhemmat voivat olla lasten mukana koko harjoituksen ajan. Lapsille tarjolla eri vaikeustason harjoitteita. Harjoitukset voi tehdä yksin, ryhmässä, ohjaajan, kaverin tai vanhemman kanssa yhdessä.

Varustus
Sään mukainen vaatetus, lenkkikengät tai säästä riippuen kumisaappaat. Karttamuovin saat kartan mukana ensimmäisellä kerrallasi, tämän jälkeen pyydämme pitämään muovin tallessa ja mukana seuraavilla suunnistuskerroilla. Näin säästämme luontoa, joka on suunnistajien pääasiallinen harrasteympäristö! Lisäksi tarvitaan liikkumisen iloa ja intoa rastijahtiin!

Maastot
Maastoina käytämme taajama-alueen puisto- ja korttelialueita sekä lähellä keskustaa sijaitsevia pururata- tai kangasmaastoja.

Hinta
KEV:n jäsenmaksu

Liity seuran jäseneksi!

Tervetuloa mukaan siis koko perheen voimin! 

TERVETULOA RASTEILLE!


– Talvi 2023-2024 –

Kerho Maanantaisin klo 17:00 – 18:00

Nilonkankaan koulun sali(Katekeetantie 3H), lokakuusta huhtikuulle

Mukaan voi tulla aina kun pääsee, ei haittaa vaikkei pääsisi joka kerta!

Muista MyClub!