Suunnistuskerho

Suunnistusta lähellä Kuusamon keskustaa!

Suunnistuskerho 2023

KEV:n suunnistuskerho aloittaville harrastajille
Kuusamon Erä-Veikot järjestää suunnistuskerhon kaupungin keskustassa tai lähellä sitä.Suunnistuskerho on helppo ja turvallinen tapa kokeilla suunnistusta uutena liikuntamuotona, vaikket olisi suunnistanut koskaan aikaisemmin.

Tapahtuma käytännössä 
Suunnistuskerhossa harjoitellaan suunnistuksen perustaitoja ja liikutaan monipuolisesti maastossa.  Vanhemmat voivat olla lasten mukana koko harjoituksen ajan. Lapsille tarjolla eri vaikeustason harjoitteita. Harjoitukset voi tehdä yksin, ryhmässä, ohjaajan, kaverin tai vanhemman kanssa yhdessä.

Varustus
Sään mukainen vaatetus, lenkkikengät tai säästä riippuen kumisaappaat. Jos omistat kompassin, voit toki käyttää sitä, mutta se ei ole välttämätön. Karttamuovin saat kartan mukana ensimmäisellä kerrallasi, tämän jälkeen pyydämme pitämään muovin tallessa ja mukana seuraavilla suunnistuskerroilla. Näin säästämme luontoa, joka on suunnistajien pääasiallinen harrasteympäristö! Lisäksi tarvitaan liikkumisen iloa ja intoa rastijahtiin!

Maastot
Maastoina käytämme taajama-alueen puisto- ja korttelialueita sekä lähellä keskustaa sijaitsevia pururata- tai kangasmaastoja.

Hinta
KEV:n jäsenmaksu

Tervetuloa mukaan siis koko perheen voimin! 

TERVETULOA RASTEILLE!

Kesän 2023 ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Mukaan voi tulla aina kun pääsee, ei haittaa vaikkei pääsisi joka kerta!


4.10.2022 alkaen Nilon koululla

SALIVUORO

tiistaisin klo 17:00-18:00

Muista MyClub!

Kuusamon Erä-Veikot on saanut hankkeisiin EU-Leader-rahoitusta

© Kuusamon Erä-Veikot | web by Digi- ja Mainostoimisto Davas