Skip to main content

Suunnistuskerho

Suunnistusta lähellä Kuusamon keskustaa!

Suunnistuskerho aloittaville harrastajille
Kuusamon Erä-Veikot järjestää suunnistuskerhon kaupungin keskustassa tai lähellä sitä. Suunnistuskerho on helppo ja turvallinen tapa kokeilla suunnistusta uutena liikuntamuotona, vaikket olisi suunnistanut koskaan aikaisemmin. Kerhon kohderyhmä on yli 4- vuotiaat lapset. Alle kouluikäisten lasten toivotaan osallistuvan vanhempien kanssa.

Tapahtuma käytännössä 
Suunnistuskerhossa harjoitellaan suunnistuksen perustaitoja ja liikutaan monipuolisesti maastossa.  Vanhemmat voivat olla lasten mukana koko harjoituksen ajan. Lapsille on tarjolla eri vaikeustason harjoitteita. Harjoitukset voi tehdä yksin, ryhmässä, ohjaajan, kaverin tai vanhemman kanssa yhdessä.

Varustus
Sään mukainen vaatetus, lenkkikengät tai säästä riippuen kumisaappaat, kaiken muun saat kerhosta. Lisäksi tarvitaan liikkumisen iloa ja intoa rastijahtiin!

Maastot
Maastoina käytämme taajama-alueen puisto- ja korttelialueita sekä lähellä keskustaa sijaitsevia pururata- tai kangasmaastoja. Suunnistamme myös Rukalla.

Hinta
KEV:n jäsenmaksu

Liity seuran jäseneksi!

Tervetuloa mukaan siis koko perheen voimin! 

TERVETULOA RASTEILLE!

Suunnistuskerho 2024

Kerho Maanantaisin klo 17:00 – 18:00

Kerho kokoontuu eri paikoissa alla olevan ohjelman mukaan.

Mukaan voi tulla aina kun pääsee, ei haittaa vaikkei pääsisi joka kerta!

Kerho 20.5

Pistejahti-suunnistusta jalan tai pyörällä urheilukentän ympäristössä, Vanttajantie 6. 

Kerho 27.5.

Suunnistusta sekä kompassinkäytön ja matkanmittauksen harjoittelua Petäjälammella, kokoontuminen valoladun parkkipaikalla. 

KERHO 3.6.

Kerho urheilukentällä, Vanttajantie 6.

Muista MyClub!