Skip to main content
Uintijaosto

Uinti

Uinti on monipuolinen liikuntamuoto, joka on nykyisenä uimahallien aikana riippumaton säistä ja vuodenajoista. Uinti sopii kaikille, loukkaantumisriski on alhainen ja harrastaminen on verrattain edullista.

Uintilajeista kannattaa ehdottomasti opetella vapaauinti eli (krooli), rintauinti ja selkäuinti. Kunnianhimoisemmat huomatkoot, että perhosuinnin oppiminenkaan ei ole järin vaikeata, mutta se on raskas uintimuoto, joten tekniikan hallitseminen on tärkeää.

Tulevat tapahtumat

Uutiset

Uintijaosto info

Yhteystiedot

Puheenjohtaja 
Virpi Kellokumpu
kev.uinti(at)gmail.com

Sihteeri
Kirsi Hyvärinen-Lämsä
kev.uinti(at)gmail.com

Ohjaajat tavoitat myös uimahallilta ennen uimavuorojen alkua.

Uintijaoston yhteinen sähköpostiosoite:
kev.uinti(at)gmail.com
Huom! Kirjoita viestin aiheeseen sen henkilön nimi, jolle haluat viestin laittaa.

Maksut

  • Vesiralli 1 ja 2   75€ 
  • Tekniikkaralli   85€ 
  • Kilparyhmä (harjoitukset 5 kertaa vko) 100€

Sisaralennus on 5€ toisesta lapsesta alkaen.

Uintimaksu koostuu pienillä uimareilla vakuutuksesta sekä allasvuokrasta ja isommilla uimareilla lisäksi leiri-, kilpailu-, ja valmentajapalkkioista.

Talkoot

  • Talkoot ovat urheiluseurojen tärkeimpiä varainhankintakeinoja. Niiden avulla pidämme mm. harjoitusmaksut kohtuullisina ja hankimme tarvittavaa välineistöä. Tämän vuoksi toivommekin että harrastajat ja vanhemmat osallistuvat aktiivisesti yhteisiin talkoisiin, jolloin pidämme yhdessä harrastustoiminnan hyvinvoivana!
  • Kilparyhmän jäsenet keräävät lisäksi talkoillen kassaa leiri- ja kisareissuja varten.
  • Suoritetut talkoot ilmoitetaan seuralle lomakkeella, jonka saa keilahallin toimistolta.

Talkootehtäviä

  • Seuran suuret vuosittaiset tapahtumat, kuten Ruka Nordic on iso ponnistus, johon tarvitaan koko seuran panos. Siksi toivommekin että kaikki kynnelle kykenevät lähtevät mukaan tähän tapahtumaan!
  • jaoston järjestämät omat talkoot.
  • kisamatkojen kuljetukset: 4 h talkoita ja matkakorvaukset (10snt/km ja jokaisesta kyydissä olevasta urheilijasta 5snt/km)
  • leirivalvoja/-kuljettaja: 5h talkoita, matkakorvaukset ja ruoka

Haluatko toimintaan mukaan?

Uusia nuoria ja aikuisia otetaan mukaan valvonta- ja ohjaustehtäviin. Kiinnostuksen voi esittää sähköpostilla, soittamalla tai sunnuntain harjoitusten yhteydessä. Ohjaajille jotka sitoutuvat seuran toimintaan tarjotaan ohjaajakoulutuksia mahdollisuuksien mukaan. Vaatimuksena uimataito, kiinnostus lajiin ja lasten ohjaamiseen.

Ota yhteyttä kev.uinti(at)gmail.com