Skip to main content

Jäsenrekisteriohjeet

Yksityiskohtaiset ohjeet:

https://help.myclub.fi/

Video-ohjeita löytyy myClubin YouTube-kanavalta: täältä.

 

HUOM! Muistathan luoda jokaiselle jäseneksi haluavalle perheenjäsenelle oman jäsentilinsä. Näin ollen tiedämme ketä perheeseen kuuluu, ketkä ovat seuran jäseniä ja seuran edut ovat jokaisen jäsenen käytettävissä. (yksi henkilö voi hallinnoida kaikkia tilejä, mutta jokaisella täytyy olla oma tili.)

 

Yleiset ohjeet:

1. Liittyäksesi seuran jäseneksi sinun tulee ensin ilmoittautua jäseneksi myClub-palveluun ja luoda sinne itsellesi/lapsellesi oma tili. Sivustolla ohjeistetaan tämän tekemiseen. Suosittelemme rekisteröitymään selaimella osoitteessa: kev.myclub.fi/ (ei mobiilisovelluksessa.)

2. Rekisteröitymisessä on kaksi vaihetta. Ensimmäisessä vaiheessa luot seuran jäsentilin itsellesi/lapsellesi. Tämän jälkeen luot vielä erikseen myClub-tilin, jonka avulla pääset hallinnoimaan seuran jäsentiliäsi. Tämä johtuu siitä, että useat muutkin seurat käyttävät myClubia jäsentietojensa hallintaan. Näin ollen kaikkien seurojen tilit saa yhdistettyä yhden myClub-tilin alle, eikä useita kirjautumistunnuksia tarvita. Jos sinulla jo on myClub-tili niin voit luoda seuran tilin jo olemassa olevan tilin alaisuuteen (myClubin nettisivujen yläpalkista ”oma nimi” –> ”valitse seura” –> hae Kuusamon Erä-Veikkoja –> ”ilmoittaudu jäseneksi”).

3. Jos haluat luoda toisen jäsentilin jo olemassa olevan myClub-tilin alaisuuteen (esim. sinulla on jo oma tili ja haluat lisätä sen alaisuuteen lapsesi jäsentilin), niin ilmoittaudu normaalisti jäseneksi, mutta myClub-tunnusta tehtäessä kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi.

4. Rekisteröidyttyäsi pääset käyttämään myClubia. myClubin kautta hallinnoidaan mm. laskutusta, viestintää, tiedottamista, tapahtumien, ryhmien ja kurssien hallintaa sekä voidaan seurata omaa osallistumisaktiivisuutta seuran ja ryhmien tapahtumiin.

 

Selvennyksiä rekisteröitymislomakkeen kohtiin:

– Lisenssi-ID: voit antaa yhden tai useamman lisenssin numeron, jos sinulla on sellaisia, tällä tavoin se pysyy tallessa ja on tarvittaessa seuran saatavilla.

Aloittanut seurassa: ei tarpeellinen tieto toiminnan kannalta, mutta kiva tietää, jos joku ollut pitkä ikäinen seuran jäsen, samalla voi itse pitää kirjaa siitä, milloin on aloittanut seurassa.

Sairaudet, allergiat yms.: otathan huomioon, että varmistat aina toiminnan alkaessa, että ohjaaja, valmentaja tms. vastuussa oleva taho on tietoinen sairauksista ja allergioistasi. Pelkkä merkintä jäsenrekisterissä ei takaa, että asia otetaan aina automaattisesti huomioon (esim. kaikilla vastuuhenkilöillä ei välttämättä ole pääsyä jäsentietoihin.)

Valitse ryhmät joihin haluat liittyä: Ruksi kaikki ne jaostot ja alaosastot, joiden toimintaan haluat osallistua (jaostojen ja alaosastojen vastuuhenkilöt saavat tiedon ilmoittautumisestasi ja näkevät jäsentietosi). Jäsenmaksulaskuja lähtee vain yksi riippumatta kuinka moneen jaostoon ja alaosastoon liityt.

 

5. Yläpalkki:

Ilmoittautumiset-välilehti: täällä näet oman jaostosi/osastosi sekä koko seuran yhteiset kurssit, harrastusryhmät yms. toistuva luonteiset tapahtumat ja voit ilmoittautua niihin.

Tapahtumat-välilehti: täällä näet omien kurssiesi (eli niiden mihin olet ilmoittautunut) tapahtumat (harjoituskerrat, testit, kisat yms. kertaluontoiset tapahtumat eriteltynä) ja pystyt ilmoittamaan harjoitus/tapahtumakohtaisesti pääsetkö paikalle. Lisäksi tällä välilehdellä näet avoimet jaoston/osaston tai koko seuran kertaluonteiset tapahtumat.

Tiedotteet-välilehti: täällä näet seuran/jaostosi/osastosi yleiset tiedotteet.

Laskut-välilehti: täällä näet omat laskusi.

Yhteystiedot-välilehti: täällä näet seuran/jaostoni/osastosi niiden henkilöiden yhteystietoja, jotka ovat itse asettaneet ne julkisiksi.

Aktiivisuus-välilehti: Täällä näet järjestelmän automaattisesti luomia tilastoja omasta aktiivisuudestasi.

”Oma nimesi”-välilehti: Täällä pystyt näkemään ja muokkaamaan omia tietojasi, ilmoittamaan uusia jäseniä oman tilisi alaisuuteen, lisäämään/poistamaan itsesi jaostojen ja alaosastojen listoilta ja paljon muuta.

 

Jos sinulle tulee kysyttävää jäsenrekisteriin, jäsentietoihin tai jäsenrekisterijärjestelmän käyttöön liittyen, otathan yhteyttä niin selvitetään asia yhdessä.

Matti Heikkilä, Toiminnanjohtaja, matti.heikkila@kev.fi, 040 o28 0421