Jäsenrekisteriohjeet

Yksityiskohtaiset ohjeet:

https://help.myclub.fi/

 

HUOM! Muistathan luoda jokaiselle jäseneksi haluavalle perheenjäsenelle oman jäsentilinsä. Näin ollen tiedämme ketä perheeseen kuuluu, ketkä ovat seuran jäseniä ja seuran edut ovat jokaisen jäsenen käytettävissä. (yksi henkilö voi hallinnoida kaikkia tilejä, mutta jokaisella täytyy olla oma tili.)

 

Yleiset ohjeet:

1. Liittyäksesi seuran jäseneksi sinun tulee ensin rekisteröityä myClub-palveluun ja luoda sinne itsellesi/lapsellesi oma tili. Sivustolla ohjeistetaan tämän tekemiseen.

2. Rekisteröitymisessä on kaksi vaihetta. Ensimmäisessä vaiheessa luot seuran jäsentilin itsellesi/lapsellesi. Tämän jälkeen luot vielä erikseen myClub-tilin. Tämä johtuu siitä, että useat muutkin seurat käyttävät myClubia jäsentietojensa hallintaan. Näin ollen kaikkien seurojen tilit saa yhdistettyä yhden myClub-tilin alle, eikä useita kirjautumistunnuksia tarvita. Jos sinulla jo on myClub-tili niin voit luoda seuran tilin jo olemassa olevan tilin alaisuuteen (myClubin nettisivujen yläpalkista ”oma nimi” –> ”valitse seura” –> hae Kuusamon Erä-Veikkoja –> ”ilmoittaudu jäseneksi”).

3. Rekisteröidyttyäsi pääset käyttämään myClubia. myClubin kautta hallinnoidaan mm. laskutusta, viestintää, tiedottamista, tapahtumien, ryhmien ja kurssien hallintaa sekä voidaan seurata omaa osallistumisaktiivisuutta seuran ja ryhmien tapahtumiin.

4. Yläpalkki:

ilmoittautumiset-välilehti: täällä näet oman jaostosi/osastosi sekä koko seuran yhteiset kurssit, harrastusryhmät yms. toistuva luonteiset tapahtumat ja voit ilmoittautua niihin.

Tapahtumat-välilehti: täällä näet omien kurssiesi (eli niiden mihin olet ilmoittautunut) tapahtumat (harjoituskerrat, testit, kisat yms. kertaluontoiset tapahtumat eriteltynä) ja pystyt ilmoittamaan harjoitus/tapahtumakohtaisesti pääsetkö paikalle. Lisäksi tällä välilehdellä näet avoimet jaoston/osaston tai koko seuran kertaluonteiset tapahtumat.

Tiedotteet-välilehti: täällä näet seuran/jaostosi/osastosi yleiset tiedotteet.

Laskut-välilehti: täällä näet omat laskusi.

Yhteystiedot-välilehti: täällä näet seuran/jaostoni/osastosi niiden henkilöiden yhteystietoja, jotka ovat itse asettaneet ne julkisiksi.

Aktiivisuus-välilehti: Täällä näet järjestelmän automaattisesti luomia tilastoja omasta aktiivisuudestasi.

”Oma nimesi”-välilehti: Täällä pystyt näkemään ja muokkaamaan omia tietojasi, ilmoittamaan uusia jäseniä oman tilisi alaisuuteen,

 

Jos sinulle tulee kysyttävää jäsenrekisteriin, jäsentietoihin tai jäsenrekisterijärjestelmän käyttöön liittyen, otathan yhteyttä niin selvitetään asia yhdessä.

Aleksi Dahlman, Toiminnanjohtaja, aleksi.dahlman@kev.fi, 040 148 5530

 

 

 

Kuusamon Erä-Veikot on saanut hankkeisiin EU-Leader-rahoitusta

© Kuusamon Erä-Veikot | web by Digi- ja Mainostoimisto Davas