SusiTiimi

SusiTiimi on Erä-Veikkojen hiihtojaoston alaisuuteen perustettu yleisessä sarjassa huipulle pyrkivien hiihtäjien joukkue.

SusiTiimi perustettiin keväällä 2015 ja urheilijat Tiimiin valittiin edellisen talven menestyksen perusteella. Tiimiin kuuluu tällä hetkellä 3 nais- ja 7 mieshiihtäjää. Lisäksi Tiimin taustalla on 3 huoltajaa/valmentajaa. Tiimin ”managerina” toimii Jukka Tahkola. 

Tiimin tavoitteena on osallistua Suomen Cupin viestihiihtoihin ja SM-viesteihin. Menestystavoite on kolmen vuoden kuluttua olla miehissä SM-viestissä 6 parhaan joukkossa ja naisissa 10 parhaan joukkossa. 5 vuoden kuluttua tavoitteena on mitali po. viesteissä. Henkilökohtaiset tavoitteet ovat jokaisella kovat mutta Tiimi on asettanut tavoitteeksi saada mies- ja naisurheilija maailman cupin kansalliseen ryhmään kotikisoihin Rukalle 5 vuoden aikajanalla.

Toinen Tiimin tavoite on nostaa Erä-Veikkojen hiihtäjien määrää ja tasoa korkeammaksi. Toivotaan, että menestyvä joukkue innostaa kuusamolaisia nuoria hiihdon pariin ja sieltä sitten löytyy myös huipulle pyrkiviä urheilijoita. 

SusiTiimi pitää kuluvana kesänä ja syksynä 6 leiriä. Yhteiset leirit tuovat lisää kovuutta harjoituksiin. Tiimi-hengen uskotaan myöskin lisäävän harjoittelu motivaatiota ja siten heijastuvan vauhtiin talven koitoksissa. Tiimiin valitaan joka kevät kauden päätyttyä seuran menestyneimmmät hiihtäjät ja näille Tiimi pyrkii järjestämään hyvät harjoitteluolosuhteet. 

Tiimin rahoitus on Tiimin omilla harteilla. Tiimi ei käytä hiihtojaoston rahoja vaan hankkii toimintaansa varten rahoituksen yhteistyö- ym. sopimusten kautta. Rahat käytetään leirikulujen kattamiseen sekä mahdollisesti välineiden ja varusteiden hankintaan.

SusiTiimi

SusiTiimin urheilijat kaudella 2020-2021

Miehet
Petteri Kymäläinen
Nico Bennert
Juha Nurmi
Juuso Tossavainen
Niko Husu
Teemu Pöntinen

Naiset
Eveliina Korva
Elina Läspä

SusiTiimin leirisuunnitelma 2020

23.5-30.5 Ruka
4.7-11.7 Ruka
22.8-29.8 Ruka- peruttu
19.9-26.9 Ruka – toteutuu
24.10-31.10 ensilumi (Vuokatti)
14.11-21.11 Ruka – 19-22.11 (SC T:koski)
Suunnitelma alustava.

Kuusamon Erä-Veikot on saanut hankkeisiin EU-Leader-rahoitusta

© Kuusamon Erä-Veikot | web by Digi- ja Mainostoimisto Davas