Skip to main content

SusiTiimi

SusiTiimi on Erä-Veikkojen hiihtojaoston alaisuuteen perustettu yleisessä sarjassa huipulle pyrkivien hiihtäjien joukkue.

SusiTiimi perustettiin keväällä 2015 ja urheilijat Tiimiin valittiin edellisen talven menestyksen perusteella. Tiimiin kuuluu tällä hetkellä 2 nais- ja 6 mieshiihtäjää. Lisäksi Tiimin taustalla on 3 huoltajaa/valmentajaa. Tiimin ”managerina” toimii Jukka Tahkola. 

Tiimin tavoitteena on osallistua Suomen Cupin viestihiihtoihin ja SM-viesteihin. Menestystavoite on kolmen vuoden kuluttua olla miehissä SM-viestissä 6 parhaan joukkossa ja naisissa 10 parhaan joukkossa. 5 vuoden kuluttua tavoitteena on mitali po. viesteissä. Henkilökohtaiset tavoitteet ovat jokaisella kovat mutta Tiimi on asettanut tavoitteeksi saada mies- ja naisurheilija maailman cupin kansalliseen ryhmään kotikisoihin Rukalle 5 vuoden aikajanalla.

Toinen Tiimin tavoite on nostaa Erä-Veikkojen hiihtäjien määrää ja tasoa korkeammaksi. Toivotaan, että menestyvä joukkue innostaa kuusamolaisia nuoria hiihdon pariin ja sieltä sitten löytyy myös huipulle pyrkiviä urheilijoita. 

SusiTiimi pitää säännöllisesti yhteisiä leirejä, jotka tuovat lisää kovuutta harjoituksiin. Tiimi-henki lisää myös harjoittelumotivaatiota ja siten heijastuu vauhtiin talven koitoksissa. Tiimiin valitaan joka kevät kauden päätyttyä seuran menestyneimmmät hiihtäjät ja näille Tiimi pyrkii järjestämään hyvät harjoitteluolosuhteet. 

Tiimin rahoitus on Tiimin omilla harteilla. SusiTiimi ei käytä hiihtojaoston rahoja vaan hankkii toimintaansa varten rahoituksen yhteistyö- ym. sopimusten kautta. Rahat käytetään leirikulujen kattamiseen sekä mahdollisesti välineiden ja varusteiden hankintaan.

SusiTiimi

SusiTiimin urheilijat kaudella 2023-2024

Miehet
Nico Bennert
Kalle Parantainen
Petteri Kymäläinen
Juha Nurmi
Arsi Ruuskanen
Juuso Tossavainen

Naiset
Heli Heiskanen
Eveliina Korva

SusiTiimin leirisuunnitelma 2023