Skip to main content

Harjoittelu

Kesällä harjoituksia pidetään urheilukentällä ja jäähallin kentällä. Piirikunnallisten kilpailujen lisäksi on viikkokilpailuja eli harjoituskilpailuja. Yhteisiä kilpailumatkoja on tehty Ouluun, Posiolle, Rovaniemelle ja piirin Sisulisäkisoihin. Kannustamme osallistumaan myös itsenäisesti yleisurheilukilpailuihin ympäri Suomen.

Talvella toiminta on keskittynyt Liikuntakeskuksen tiloihin, joissa harjoitusten lisäksi järjestetään muutamat hallikisat tammi-huhtikuussa. Lisäksi keväällä ja syksyllä voidaan järjestää yhteisiä retkiä Kuusamon luontokohteisiin tai muita toimintapäiviä.

Harrastuksen kustannuksiin kuuluu harjoitusmaksu, jolla katetaan mm. sali- ja kenttävuokrat. Muita harrastukseen kuuluvia maksuja ovat seuran jäsenmaksu ja yleisurheilulisenssi. Yleisurheilulisenssiin sisältyy alle 13 -vuotiailla vakuutus (Sporttiturva) ja vanhemmat ostavat vakuutuksen erikseen. Harrastuksena yleisurheilu on sinänsä edullinen, koska urheiluvälineitä ei tarvitse paljoa.

Yleisurheilulisenssi ostetaan Suomisportin kautta. Ohje harjoitusmaksuun, jäsenmaksuun ja lisenssin ostoon annetaan harjoituskauden alussa. 

Kesäharjoitukset 2024

Harjoitusryhmät ja -ajat

6-8v. tiistaisin klo 17-18

9-12v. tiistaisin  ja torstaisin klo 18-19.30

13-v.-> tiistaisin  ja torstaisin klo 18-19.30

Aikuisten yleisurheiluryhmä tiistaisin klo 17-18

Heittoryhmä Keskiviikkoisin klo 18-20

Ilmoittautumiset harjoituksiin ovat auki seuran MyClubissa!