Talkoot ja maksettavat korvaukset

Hiihtojaoston kilpailu-  ja harjoitustoiminta, leirit, tilavuokrat, varusteet jne. katetaan lähes kokonaan talkootuotoilla. Talkoovelvoite koskee kaikkia niitä hiihtäjiä, jotka kilpailevat Kuusamon ulkopuolella ja osallistuvat seuran leireille ja harjoituksiin. Mikäli urheilija/taustahenkilö ei osallistu talkoisiin,  hoitaa urheilija kilpailukulunsa itse. Talkootyöllä ei voi maksaa seuran jäsenmaksua.

Talkootöitä tulee ensisijaisesti tehdä KEV:n järjestämissä tapahtumissa, kuten Hiihdon MC Ruka Nordic, Continental cup, FIS Hiihdot, Suomen Cup ja  Nuts polkujuoksu. Hiihtojaosto pyrkii hankkimaan varoja toimintaan myös omilla talkoilla. Seuran valmentajien ja ohjaajien työ katsotaan myös talkootyöksi.

Talkoovelvoite urheilijalle/taustahenkilölle:

  • alle 12v: 15 tuntia
  • 13-16 v: 30 tuntia
  • 17-45 v: 40 tuntia
  • veteraanit: 30 tuntia

Talkootyölomake tulee toimittaa heti talkoon päätyttyä. Valmennuksen ja ohjauksen talkootyölomake palautetaan kevätkauden ja syyskauden päätteeksi jaostolle.

Maksettavat korvaukset

Korvauksen maksamisen perusteena on, että KEV:n jäsenmaksu on maksettu, ja että hiihtäjä hoitaa talkoovelvoitteensa. Hiihtojaosto maksaa osallistumismaksun kilpailuihin ( max. 30€) sekä kohtuullisen majoituskulun sekä matkakustannuksen korvauksena oman auton käytöstä 0,10 €/km ja mukana matkustavasta toisesta kilpailijasta 0,05€/km.

Kilpailuun ilmoittautumisen kilpailija/taustahenkilö tekee itse Hiihtoliiton kilpailukalenterissa (hiihtokalenteri.fi) ja halutessaan myös maksaa samalla osanottomaksun itse. Tällöin osanottomaksut voi periä jaostolta kauden päätteeksi. Seura voi maksaa osanottomaksut Hiihtokalenterin järjestelmässä, jos kilpailija sitä pyytää seuran toimistolta tai jaoston puheenjohtajalta. Omissa kisoissa ei seuran hiihtäjiltä peritä osanottomaksua. Viestijoukkueiden ilmoittautumisen maksaa aina seura.

Ilmoita talkootyötunnit

Kuusamon Erä-Veikot on saanut hankkeisiin EU-Leader-rahoitusta

© Kuusamon Erä-Veikot | web by Digi- ja Mainostoimisto Davas