Skip to main content

Talkoot ja maksettavat korvaukset

Hiihtojaoston kilpailu-  ja harjoitustoiminta, leirit, tilavuokrat, varusteet jne. katetaan lähes kokonaan talkootuotoilla. Talkoot ovat siis tärkein tapa kerätä yhdessä rahaa toimintaamme. Talkootyöllä ei voi maksaa seuran jäsenmaksua.

Talkootöitä voi tehdä KEV:n järjestämissä tapahtumissa, kuten hiihdon MC Ruka Nordic, Continental cup, FIS Hiihdot, Suomen Cup ja  Nuts-polkujuoksu. Hiihtojaosto pyrkii hankkimaan varoja toimintaan myös omilla talkoilla. Seuran valmentajien ja ohjaajien työ katsotaan myös talkootyöksi.

Muistathan toimittaa talkootyölomakkeen heti talkoon päätyttyä. Valmennuksen ja ohjauksen talkootyölomake palautetaan kevät- ja syyskauden päätteeksi jaostolle.

Maksettavat korvaukset

Hiihtojaosto maksaa osallistumismaksut kilpailuihin ( max. 30€). Lisäksi maksamme SM-kilpailuihin tai muihin mestaruuskisoihin kohtuullisen majoituskulun sekä matkakustannuksen korvauksena oman auton käytöstä 0,10 €/km ja mukana matkustavasta toisesta kilpailijasta 0,05€/km.

Kilpailuun ilmoittautumisen kilpailija/taustahenkilö tekee itse Hiihtoliiton kilpailukalenterissa (hiihtokalenteri.fi) ja myös maksaa samalla osanottomaksun itse. Voit periä osanottomaksut jaostolta kauden päätteeksi matkalaskulomakkeella.  Omissa kisoissa ei seuran hiihtäjiltä peritä osanottomaksua. Viestijoukkueiden ilmoittautumisen hoitaa ja maksaa aina seura.

Korvauksen maksamisen ehtona on, että KEV:n jäsenmaksu on maksettu.

Ilmoita talkootyötunnit

Matkalaskulomake