Skip to main content

Yleis­urheilu

Kuusamon Erä-Veikot/yleisurheilu tarjoaa nuorille ja lapsille monipuolisen kasvualustan yleisurheilun parissa. Yleisurheilu on lajina loistava oman kehittymisen seurantaan. Lajissa on myös monipuolisuutta pikajuoksujen, hyppyjen, kestävyysjuoksun ja heittolajien ansiosta. Pienimmille lapsille on omat hieman helpotetut yleisurheilun säännöt.

Yleisurheilu KEV:ssä

6-8 -vuotiaille lapsille on omat kilpailut ja harjoitusryhmät kesällä ja talvella. Yleisurheilun lajeja opetellaan leikkimielellä ja kilpailuissa kaikki ovat voittajia. Järjestämme Hippokisat kesällä, jonka yhteistyökumppani on Kuusamon Osuuspankki.

9-12 -vuotiaat opettelevat eri lajien tekniikkaa jo hieman tarkemmin ja halukkailla on kilpailuissa mahdollisuus tehdä omia ennätyksiään. Kilpailumatkoilla käydään lähikunnissa ja Pohjois-Suomen alueella.

Yli 12-vuotiaat harjoittelevat ahkerasti ympäri vuoden ja tavoittelevat ennätystensä lisäksi mm. piirinmestaruuksia ja hyvin onnistuessaan osa voi päästä osallistumaan SM-kisoihin.

KEV:n väreissä on myös muutamia aikuis- ja yleisen sarjan urheilijoita. 

Vaikka kilpaileminen ei niinkään kiinnostaisi, olet silti lämpimästi tervetullut mukaan harjoitusryhmiin kehittämään omaa kuntoasi ja nauttimaan liikunnan ilosta!

Tervetuloa mukaan!

Tulevat tapahtumat

Uutiset

Yleisurheilu­jaosto info

Yhteystiedot

Jaoston jäsenet:

Virpi Peltokumpu, 040 965 5669
Jaana Isopoussu-Liikanen

Maksut

6-8 vuotta 50 €
9-12 vuotta 50 € (1 krt / vko), 100 € (2 krt / vko)
13 vuotta-> 50 € (1 krt / vko), 100 € (2 krt / vko)

Harjoitusmaksun lisäksi harrastajalta edellytetään KEV:n jäsenmaksu ja iän mukainen lisenssi. Tarkemmat maksutiedot ja ohjeistukset annetaan treenien alussa.

Tervetuloa mukaan kokeilemaan harrastusta kaksi kertaa ilmaiseksi!

Ennätyksiä ja tuloksia

Kuusamon Urheilukentän kenttäennätyksiksi hyväksytään virallisissa (piirin myöntämä kilpailulupa) kisoissa tehdyt tilastokelpoiset (tuulimittari) tulokset miesten ja naisten sarjoissa. Pitkien heittolajien ennätykset on tehty jäähallin kentällä.

Kuusamon Erä-Veikkojen ennätykset eri sarjoissa on tehty virallisissa kilpailuissa eri kentillä Suomessa.