Skip to main content

Valokuvia harjoituksista viikoilla 8 ja 9

Olemme aloittamassa valokuvausyhteistyön Kuusamo-opiston kanssa, jossa tarkoituksena on kuvata urheilijoista ja muista seuratoimijoista edustavia esittelykuvia mm. nettisivuillemme sekä lajeistamme ”toiminnallisia” kuvituskuvia seuran markkinointia ja somepostauksia varten.

Tarkoituksena on kuvata jokaista seuran lajia mahdollisimman laajasti. Kuvaukset toteutetaan viikoilla 8 & 9 eli 20.2. – 5.3.

Urheilijoista olisi tarkoitus kuvata jokainen vähintään sm-kisoihin osallistuva urheilija, jotta mm. heidän osallistumisestaan ja tuloksistaan voidaan uutisoida kuvan kera. Toivomme jaostoja ilmoittamaan omat edustusurheilijansa (nimet ja lajit), jotta tiedämme suunnitella kuvauksia.

Jokaisesta lajista otetaan myös harjoitusten yhteydessä kuvituskuvia. Toivomme jaostojen olevan yhteyksissä omista kuvaustoiveistaan ja ehdotuksistaan kyseisille viikoille. Näihin harjoituksiin toivotaan tietenkin mahdollisimman suurta osanottoa, mahdollisien seura-asujen käyttöä sekä muiden harrastusvälineiden mukana oloa.

Mikäli osallistuja ei halua näkyä harjoituksissa otetuissa kuvissa, kunnioitamme tätä toivetta eli tämä ei näin ollen ole este treeneihin osallistumiselle tuolla viikolla/näissä harjoituksissa.

Maailmalla edustavien urheilijoiden osalta toivotaan, että kyseisen urheilijan jaosto selvittää milloin henkilö olisi Kuusamossa, jotta kuvaus onnistuisi. Hienoa olisi, jos ajankohta on viikolla 8 tai 9, mutta myöhemminkin keväällä (maalis-huhtikuu) onnistuu.

Kuvituskuvien osalta painopiste on lasten ja nuorten liikunnan ja urheilun riemun ja tärkeyden esille tuomisessa.

Kuvausten toteutukseen liittyen otetaan ehdotuksia ja toiveita vastaan.