Skip to main content

Toiminnanjohtajan haku auki vielä 4.3. klo 16.00 saakka!

Kuusamon Erä-Veikot ry hakee palvelukseensa toiminnanjohtajaa

Kuusamon Erä-Veikot on 86 vuotta vanha sekä kansallisesti että kansainvälisesti tunnettu perinteikäs urheiluseura. Kuusamon Erä-Veikkojen tehtävänä on huippu-urheilun kehittäminen sekä lasten, nuorten ja aikuisten liikunta-aktiivisuuden lisääminen.
Urheiluseura toimii myös vastuullisena kansallisten ja kansainvälisten urheilutapahtumien paikallisena järjestäjänä esim. pohjoismaisten hiihtolajien maailmancup.

Toiminnanjohtaja vastaa seuran toiminnan kehittämisestä seuran hallituksessa hyväksytyn strategian pohjalta. Toiminnanjohtajalta edellytetään hyviä johtamistaitoja ja kykyä kehittää seuran toimintaa ja taloutta. Odotamme toiminnanjohtajalta vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta. Arvostamme kokemusta urheiluseuratoiminnasta.
Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Kuusamon Erä-Veikot tarjoaa näköalapaikan paikalliseen, kansalliseen ja myös kansainväliseen urheilutoimintaan sekä mielenkiintoisen ja haastavan työn juniori- ja aikuisurheilun ja liikunnan parissa osaavassa ja innostavassa työyhteisössä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva kuuden kuukauden koeajalla. Työ edellyttää myös valmiutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin.

Hakemukset liitteineen tulee lähettää 4.3.2022 klo 16 mennessä sähköpostilla osoitteeseen matti.heikkila@kuusamo.fi tai kirjeitse osoitteeseen Kuusamon Erä-Veikot ry, Vanttajantie 6 B, 93600 Kuusamo. (kuoreen ”TJ-hakemus”)
Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa.

Lisätietoja:

Matti Heikkilä, puh. 0400 280 421
Kuusamon Erä-Veikot ry:n hallituksen puheenjohtaja
Hannu Päivärinta, varapj., puh. 0400 682 434
Taina Aikkila, varapj., puh. 044 9755 479