Skip to main content

Tilaa nyt seura-asut!

Kuusamon Erä-Veikkojen talviasujen tilausikkuna on nyt AUKI.  Seura-asutilausten vastaanotossa jatkamme vahvan yhteistyökumppanimme nonamen CLUBSHOP palvelua, joten tilaukset tehdään netissä.

Seura-asujen tilaaminen tapahtuu seuraavasti:

Klikkaa osoitteeseen:
https://clubshop.nonamesport.com/fi/

1. Luo oma tili seuraamalla ohjeita. Eli jokainen tekee itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Toki jos on jo ennen tilannut, niin näitä tunnusta ja salasanaa ei tietenkään tarvitse luoda uudestaan vaan samat käyvät.
2. Kun on luonut oman tilin niin voi kirjautua clubshoppiin seuran koodilla. Eli täyttää kirjautumisvaiheessa käyttäjätunnuksensa, oman salasanan ja sitten seuran koodin. Seuran koodimme on: Kysy koodia Harrastuskoordinaattori Henkalta tai noname Karilta. Koodi myös whatsapp ryhmissä.

3. Sitten kun on kirjautunut niin tulee ”My account” sivulle mistä voi tarkistaa ja päivittää omia tietoja myös jatkossa
4. Siinä sitten valitsee tuotteet, koot ja määrät ja etenee pikkuhiljaa maksuun
5. Kun on päässyt maksuun (kts. ”Maksa tilauksesi” ) niin voi valita maksutapoja. Klarna, verkkomaksu tai kortilla.
6. Kun on maksanut niin saa tilausvahvistuksen sähköpostiin. Clubshop järjestelmässä pitää maksaa että tilaus menee läpi. Toki voi valita pankki/luottokortin sijaan esim. Klarna maksun, jolloin asiakas saa maksuaikaa tilaukselleen.
7. Seuran tuotteet ovat valmiina joulukuun puoliväliin, jolloin ne lähetetään seuralle, jossa asujen jako tapahtuu.
Tilaukset siis ti 10.10. mennessä, jonka jälkeen kaupasta EI voi enää tilata.

Jos teille tulee kysyttävää tai jostain syystä tilauksen teossa tulisi vaikeuksia, niin silloin yhteys seurassa henrik.enke(at)kev.fi, 040 148 5534 tai yhteistyökumppanin puolelta  kari.arponen(at)nonamesport.com tai puhelin 040 5527 988.