Skip to main content

Suunnistamalla voi nyt voittaa arvopyörän

Erä-Veikkojen suunnistusjaosto uudistaa toimintaansa. Koillissanomien kanssa yhteistyössä järjestettäviä kaupungin taajamakartalla suunnistettavia kaikenikäisten ”Korttelirasteja” voi etsiä kahtena peräkkäisenä lauantaina: 6.5 ja 13.5. Kartta ja rastien leimauskortti löytyy perjantain Koillissanomista. Leimauskortin voi palauttaa klo 10.00-12.00 välisinä aikoina Liikuntahallin parkkialueella olevalle toimitsijalle. Jos arpaonni suosii, voi suunnistusta jatkaa ilmaiseksi Kuusamorasteilla. Korttelirastien osallistujien kesken arvotaan kausikortit(2kpl) 2023 Kuusamorasteille. Myös sähköpyörän (arvo 3300€) voi Korttelirastien arpalipukkeilla voittaa syksyllä järjestettävässä arvonnassa.

Sähköpyörän arvontaan voi osallistua myös suunnistamalla Kuusamorasteilla. Jokainen osallistumiskerta/maksu Kuusamorasteille oikeuttaa yhteen arpaan pyöräarvonnassa. Perinteiseen tapaan päätapahtuma on keskiviikkoisin, nyt entistä useammin lähempänä taajamaa ja helpommin radoin. Uutuutena on omavalintainen rata sekä suunnistusmahdollisuus samoilla radoilla omatoimisesti torstaista lauantaihin. Kuusamorastit alkavat keskiviikkona 17.5 Liikuntakeskuksen maastoissa.

Alkukauden tapahtumissa on mahdollista saada myös opastusta. Uusia kävijöitä kannustetaankin tulemaan rohkeasti Kuusamorasteille oppimaan suunnistusta! Opastusta haluavien toivotaan tulevan paikalle noin kello 17 aikoihin, jotta voimme taata opastajia olevan paikalla. Tiedustelut sähköpostitse: kevsuunnistus@gmail.com.

Lisätietoja Kuusamorasteista osoitteesta kev.fi/suunnistus/kuusamorastit