Skip to main content

Nyt on aika tilata talven seura-asut – Netistä!

Kuusamon Erä-Veikkojen talviasujen tilausikkuna on nyt AUKI. Olemme siirtyneet käyttämään yhteistyökumppanimme nonamen CLUBSHOP-palvelua, joten tilaukset tehdään netissä 18.9. mennessä.

Näin ollen seuran toimihenkilöiden työmäärä asukuviossa vähenee ja voidaan ohjata yhä paremmin seuran kehittämiseen. Samoin malli yksinkertaistaa entisestään laskutusta. Toki, hankaluuksien ilmetessä autamme Keilahallilla tai puhelimitse mielellämme tilauksen tekemisessä, mutta lähtökohtaisesti tilauksen tehdään tästä lähtien netistä!

Seura-asujen tilaaminen tapahtuu seuraavasti:

Klikkaa osoitteeseen:
https://clubshop.nonamesport.com/fi/

1. Luo oma tili seuraamalla ohjeita. Eli jokainen tekee itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Toki jos olet jo ennen tilannut tuotteita (esim. toisen seuran kautta), niin tunnusta ja salasanaa ei tarvitse luoda uudestaan vaan samat tunnukset käyvät.

2. Kun on luonut oman tilin niin voi kirjautua clubshoppiin seuran koodilla. Eli täyttää kirjautumisvaiheessa käyttäjätunnuksensa, oman salasanansa ja sitten seuran koodin. Seuran koodimme on: 00335KEV

3. Kun olet kirjautunut tulet ”My account” sivulle mistä voit tarkistaa ja päivittää omia tietojasi myös jatkossa.

4. Sitten valitaan tuotteet, koot ja määrät ja edetään pikkuhiljaa maksuvaiheeseen.

5. Kun olet päässyt maksuvaiheeseen (kts. ”Maksa tilauksesi” ) niin voi valita maksutapoja. Klarna, verkkomaksu tai korttimaksu.

6. Kun olet maksanut, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

7. Seuran tuotteet ovat valmiina marraskuun loppupuolella, jolloin ne lähetetään nonamen toimesta keilahallille, josta asujen jako tapahtuu (tiedotetaan myöhemmin tarkemmin).

Tilaukset tulee siis tehdä Su 18.9. mennessä, jonka jälkeen kaupasta EI voi enää tilata.

Jos teille tulee kysyttävää tai jostain syystä tilauksen teossa tulee vaikeuksia, niin ottakaa yhteyttä seurassa aleksi.dahlman@kev.fi / 040 148 5530 tai yhteistyökumppanin puolelta kari.arponen@nonamesport.com / 040 5527 988.