Skip to main content

Kuusamon Erä-Veikot hakee tapahtumakoordinaattoria

”Parasta Kuusamosta!”

Kuusamon Erä-Veikot ry on yksi merkittävimmistä kansallisten ja kansainvälisten urheilutapahtumien järjestäjistä Suomessa. Seuran tärkein tapahtuma on FIS World Cup Ruka Nordic, joka järjestetään Kuusamon Rukalla. Seura järjestää myös pienempiä kilpailuita sekä muita tapahtumia ympäri vuoden, osin vapaaehtoisten voimin. Tapahtumien suuresta määrästä ja toiminnan ammattimaistumisesta johtuen Kuusamon Erä-Veikot hakeekin nyt tapahtumiinsa koordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Koordinaattori osallistuu monipuolisesti eri osa-alueiden suunnitteluun sekä toteuttamiseen. Työtehtäviin kuuluvat mm. tapahtumien hakeminen, suunnittelu ja toteuttaminen, vapaaehtoisten rekry- ja infotilaisuuksien järjestäminen sekä vapaaehtoisten sijoittaminen tapahtuman eri tehtäviin. Tapahtumakoordinaattori osallistuu organisaation eri kokouksiin toimien sihteerinä sekä hallinnoi seuran yleissähköpostia sekä infopuhelinta.

Olet etsimämme henkilö, jos tapahtumatyöskentely innostaa, pidät työskentelystä ihmisten parissa ja olet tiimipeluri. Lisäksi sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen sekä olet valmis rohkeasti käyttämään sitä. Osaat myös tarttua itsenäisesti tehtäviin ja etsimään tarvittaessa tietoa asioiden edistämiseksi. Olet myös valmis työskentelemään iltaisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme sinulle monipuolisesti eri tehtäviä tapahtumatuotannossa sekä mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä huippu-urheilun ympäristössä ja jatkuvan mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

 

Kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi.

Työaika:            Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde 6 kk koeajalla
Palkkaus:          Sopimuksen mukaan (Urheiluseurojen TES)
Työt alkaa:       Heti. Sopivan työntekijän löydyttyä.

 

Kuusamon Erä-Veikot ry

Lisätiedot:

Puheenjohtaja: Matti Heikkilä / 040 028 0421

Toiminnanjohtaja: Aleksi Dahlman / 040 148 5530

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 9.6.2023 klo. 16.00 mennessä osoitteeseen: aleksi.dahlman@kev.fi. Rekrytointi voidaan myös tehdä heti sopivan henkilön löydyttyä.