Skip to main content

Kesän seura-asujen tilaus (15.3. mennessä)

Kesän seura-asujen tilaus on auennut, vaatteita pääsette tilaamaan alla olevan ohjeen mukaisesti suoraan Nonamen verkkokaupan kautta. Tilauksen jälkeen vaatteet toimitetaan kevään aikana keilahallille, josta vaatteet pääsee hakemaan ilmoitettuamme asiasta. Asut tulee maksaa tilauksen yhteydessä. Tilausikkuna on auki 15.3. asti.

Seura-asujen tilaaminen tapahtuu seuraavasti:

Klikkaa osoitteeseen:
https://clubshop.nonamesport.com/fi/

1. Luo oma tili seuraamalla ohjeita. Eli jokainen tekee itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Toki jos on jo ennen tilannut, niin näitä tunnusta ja salasanaa ei tietenkään tarvitse luoda uudestaan vaan samat käyvät.

2. Kun on luonut oman tilin niin voi kirjautua clubshoppiin seuran koodilla. Eli täyttää kirjautumisvaiheessa käyttäjätunnuksensa, oman salasanan ja sitten seuran koodin. Seuran koodimme on: 00335KEV

3. Sitten kun on kirjautunut, niin tulee ”My account” sivulle mistä voi tarkistaa ja päivittää omia tietoja myös jatkossa.

4. Siinä sitten valitsee tuotteet, koot ja määrät ja etenee pikkuhiljaa maksuun.

5. Kun on päässyt maksuun (kts. ”Maksa tilauksesi” ) niin voi valita maksutapoja. Klarna, verkkomaksu tai kortilla.

6. Kun on maksanut, niin saa tilausvahvistuksen sähköpostiin. Clubshop järjestelmässä pitää maksaa, että tilaus menee läpi. Toki voi valita pankki/luottokortin sijaan esim. Klarna maksun, jolloin asiakas saa maksuaikaa tilaukselleen.

7. Seuran tuotteet ovat valmiina toukokuun toisella puoliskolla, jolloin ne lähetetään seuralle, jossa asujen jako tapahtuu.

 

Tilaukset siis KE 15.3. mennessä, jonka jälkeen kaupasta EI voi enää tilata.

Jos teille tulee kysyttävää tai jostain syystä tilauksen teossa tulisi vaikeuksia, niin silloin yhteys seurassa aleksi.dahlman(at)kev.fi tai yhteistyökumppanin puolelta  kari.arponen(at)nonamesport.com tai puhelin 040 5527 988.