Skip to main content

Henkilömuutoksia Kuusamon Erä-Veikkojen ja Ruka Nordicin organisaatiossa

Toiminnanjohtajan tehtävää hoitaa toistaiseksi seuran puheenjohtaja Matti Heikkilä. Hän aloittaa myös Ruka Nordicin pääsihteerinä. Kaksi uutta rekrytointia tuo uutta puhtia toimintaan.

Kuusamon Erä-Veikoissa on tapahtunut useampia henkilöstömuutoksia. Toiminnanjohtajan tehtävässä toiminut Aleksi Dahlman on irtisanoutunut. Myös Ruka Nordicin pääsihteeri Marika Paananen jättää tehtävänsä. Molemmat siirtyvät omasta tahdostaan uusiin haasteisiin työurallaan. 

Kesän aikana on tehty kaksi uutta rekrytointia

Seuran toimintaa ja Ruka Nordicin tapahtumatuottamista tehostamaan on palkattu Jarkko Ruhanen, jolla on pitkäaikaista ja vahvaa osaamista isojen tapahtumien ja maailmancup-kisojen tuottamisesta. Hän on tuttu erä-veikkolaisille Ruka Nordicista aiemmilta vuosilta. Harrastustoiminnan koordinaattorin tehtävään on valittu Henrik Enke, joka on tehnyt tuloksellista harrastustoiminnan työtä useissa urheiluseuroissa. Molemmat aloittavat tehtävissään elokuun aikana. 

Seuran puheenjohtaja Matti Heikkilän mukaan oli pelkkä sattuma, että Aleksi ja Marika lähes samaan aikaan, kumpikin omilla tahoillaan, saivat itselleen sopivat työtarjoukset. Onnittelut siitä heille ja lämmin kiitos tehdystä työstä. Heikkilän mukaan avautunut tilanne on seurallemme haaste, mutta myös suuri mahdollisuus.

Lisätietoja:

Kuusamon Erä-Veikkojen varapuheenjohtaja
Hannu Päivärinta
Puh. 040 068 2434