Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yhteisreissu Rukan vesipuistoon!

24 heinäkuun, 11:00 - 12:00

Seuran yhteisreissu Rukan vesipuistoon 24.7.2022 klo 11-12, tervetuloa mukaan liukastelemaan ja molskahtelemaan seuraporukalla!

Missä: Rukan kaltiolammen vesipuisto

Milloin: Sunnuntaina 24.7. klo 11-12 puisto on varattu meidän käyttöömme ennen virallista aukeamisaikaa. Paikalle kannattaa saapua hyvissä ajoin hoitamaan maksupuoli ja vaihtamaan vaatteet niin ettei varsinaista vuoroaikaa kulu tähän!

Kenelle: Kaikille seuran jäsenille niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekkin! Puiston alaikäraja on 6-vuotta, minkä lisäksi kaikille alle 10-vuotiaille ja uimataidottomille huoltaja mukaan.

Hinta: Puiston normaalit lippuhinnat: 13e/henkilö tai perhelippu (4hlöä) 44e. Lisäksi mahdollisuus vuokrata märkäpuku 5e. Kaikkiin lippuihin kelluntaliivi kuuluu hintaan. Lipun voi ostaa etukäteen osoitteessa: https://www.vesipuistot.fi/hinnat/

Ilmoittautuminen: Jotta tiedämme osallistujamäärän etukäteen ja voimme tarvittaessa lähettää infoa päivää koskien, ilmoita osallistumisestasi seuraohjaajalle 040-1485527/julia.patsi@kev.fi . Puistoon mahtuu mukaan noin 50 liukastelijaa! 🙂

 

Lisää puistosta voit lukea täältä: https://www.vesipuistot.fi/puistot/ruka-kuusamo/

Ruka, Kuusamo

Tiedot

Päivämäärä:
24 heinäkuun
Aika:
11:00 - 12:00
Tapahtumaluokka:

Kuusamon Erä-Veikot on saanut hankkeisiin EU-Leader-rahoitusta

© Kuusamon Erä-Veikot | web by Digi- ja Mainostoimisto Davas